Det er ikke ligegyldigt, hvordan du indretter et kontor – specielt ikke, når der er rigtig mange mennesker, der skal arbejde på dette kontor. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind, når man skal indrette et kontor. Det er blandt andet vigtigt at tage hensyn til antallet af medarbejdere, støjniveau, medarbejderkomfort og lignende. Et dårligt arbejdsmiljø kan nemlig gøre kæmpe skade på en arbejdsplads – det kan give utilfredse medarbejdere, som endda går så langt at de ender med at sige op. Det er derfor vigtigt at indrette kontoret på en sådan måde, at der bliver taget hensyn til disse mange faktorer, så medarbejderne får det bedst mulige arbejdsmiljø. Læs med her og find ud af, hvordan du kan indrette kontoret på bedst mulig måde.

Husk støjniveauet

Hvis der er medarbejdere, der har som arbejdsopgave at tale i telefon, som for eksempel telefonsælgere eller lignende, så er det en god idé enten at placere disse medarbejdere i et rum for sig, så de ikke forstyrrer andre medarbejdere, som skal koncentrere sig, eller også er det en god idé at investere i solid lydisolering. Det kan f.eks. være lydabsorbenter, som for eksempel skærmvægge eller anden lydisolering. Støj er nemlig en stor faktor i det samlede billede af et arbejdsmiljø, og for meget støj på kontoret kan give et meget dårligt arbejdsmiljø. Det kan være skyld i at mange medarbejdere har svært ved at koncentrere sig. Hvis der bliver installeret skærmvægge eller anden lydisolering på kontoret, bliver lydniveauet sænket markant og det kan give meget mere produktive medarbejdere.

Husk komforten

Hvis der er et helt hold af medarbejdere som arbejder fra kl. 8-16 hver dag, så er det meget vigtigt at komforten er i orden. Det betyder blandt andet at der skal være en komfortabel kontorstol til rådighed – specielt hvis medarbejderne skal sidde ned i hele arbejdstiden. En dårlig stol kan gøre meget skade på medarbejdernes ryg – og det kan give arbejdsskader på trods af et sikkert kontorarbejde. Derudover er det altid en god idé at stille hæve-sænkeborde til rådighed for medarbejderne. Det giver dem mulighed for at bestemme deres egen arbejdsstilling, og det sørger samtidig for at medarbejderne ikke er tvunget til at sidde den hele dagen.

Haubjerg Indretning står til rådighed i hele DK, hvis du har brug for lydabsorbenter, kontorstole eller hæve-sænkeborde eller måske endda har brug for hjælp til professionel indretning af kontor.