Ved indretning af dit kontor, skal der selvfølgeligt ligges vægt på funktionalitet, men i dagens Danmark skal et kontor ikke bare være køligt og ensartet, man må tværtimod gerne udstråle individualitet. Et kontor skal også virke varmt og imødekommende, når man træder ind af døren.

Komfort

De tider hvor man kun kunne have folk til samtaler, placeret overfor hinanden er forbi. En samtale ville ligeledes kunne finde et sted på mere uformel vis i fx en sofa. Hvis man tilstræber et professionelt tidsløst design, så er en sofa til kontoret fra mobelkompagniet.dk et godt bud. Der er mange sofaer til kontorbrug, som alle vil forskønne et hvert kontor og bløde helheds indtrykket op, så man bliver mødt af en venlig og imødekommende atmosfære. Når sofaen er valgt, så kan man gå videre med andre tiltag fx at indkøbe lidt grønne planter til kontoret. Det vil gavne indeklimaet, samtidigt med at de understreger den venlige og imødekommende atmosfære i rummet. Vælg evt. selvvandingspotter, så der skal bruges minimal tid på pasning og maksimal tid på arbejde

Funktionalitet

Tænk over at samle eventuelle vægplancher mm. på en stor tavle eller på den samme væg, så øjet kan finde ro, når man træder ind på kontoret. På de andre vægge kan man udsmykke med kunstværker eller evt. lette boghylder til ringbind og håndbind. Sørg for en masse opbevarings plads, derved undgår du, at der kommer rod i værelset. Et rum med mange opbevaringsmuligheder gør, at alting har en plads. Hvis alting har en plads, undgår du unødvendigt rod, derved vil du konstant have et overblik, og du vil have mere overskud til arbejdet, når din hjerne har mulighed for at sætte al fokus et sted. Husk også at investere i møblement, der hjælper med din kropsholdning, hvis du skal tilbringe meget tid på kontoret, derved undgår du unødvendige skader.