Har du brug for et helt særligt marketingsstunt, der med sikkerhed vil sikre dig opmærksomhed fra potentielle kunder? Måske skal du overveje at bruge en udlejningsbus i din marketing. I en verden, hvor mere og mere af vores markedsføring finder sted digitalt, kan det være et godt afbræk at markedsføre sig på fysiske måder og med fysiske midler. Og det behøver ikke at koste dig en formue. Der er mange muligheder for alle virksomheder, både dem med store og små budgetter. Du kan f.eks. gå ind på busselskaber nordjylland, hvor du har oversigt over et utal af muligheder for udlejninger af busser til ethvert behov.

Gør dig selv synlig

Med en bus kan du sætte gang i et hav af forskellige projekter, der gør dig synlig for både dine nuværende kunder og dine fremtidige kunder. En bus er en stor fysisk genstand, der helt bogstaveligt kræver opmærksomhed fra sine omgivelser, og som helt naturligt trækker opmærksomhed til sig. Med dig ved rattet vil en bus uden tvivl give dig og dit firma alt den opmærksomhed du behøver.

Den næste firmafest

Men en bus kan også bruges til meget mere end blot ren marketing. Med en bus kan du også gøre den næste firmafest til en helt særlig og sjov oplevelse, der vil gøre dit firma til den bedste arbejdsplads. Du kan nemt få fat på en partybus, hvor du og dine medarbejdere hurtigt kan lære hinanden at kende, så jeres bånd og arbejdsglæde vil styrkes. Du kan selvfølgelig også bruge en bus til at transportere dig og dine kollegaer til en teambuildingaktivitet, hvor jeres sammenhold som medarbejdere kan styrkes.

At arrangere fælles kørsel for dine medarbejdere til firmaevents betyder også, at den gode stemning ikke skal brydes fordi alle pludseligt skal køre hver til sit. Med en bus behøver den gode stemning ikke at dø ud fordi firmaeventet er overstået. I kan komme tættere på hinanden og knytte tættere bånd som kollegaer når I sammen kører. En bus er med andre ord en perfekt mulig for jer som virksomhed til at lære hinanden bedre at kende. Det skaber sammenhold og god kollegial stemning, og det er en ressource der ikke kan sættes pris på.

Det klimavenlige valg

Uanset om I vælger at bruge en bus til marketing eller til firmafester og firmaudflugter, vil I med jeres valg af fælles transport være med til at spare klimaet en stor og unødvendig klimaregning. Det er i virkeligheden meget simpelt. Hvis I som firma transporterer flere af jeres medarbejdere på samme tid, vil hver enkelt individs CO2-aftryk formindskes betydeligt. Det er specielt vigtigt når I skal til og fra firmabegivenheder, hvor det er meget mere klimavenligt at køre kollektivt end at køre hver for sig.

Der er et utal af årsager til, at din virksomhed kan få gavn af en udlejningsbus. Som marketingsredskab er den et uundværligt og nyt pust ind i en verden med digital formidling. En bus er også den perfekte mulighed for jer som firma at transporterer jer til og fra firmaevents, og bussen kan endda bruges som den perfekte indspark i firmafesten. Derudover er bussen et klimavenligt alternativ til individuel transportering, og sparer klimaet for unødvendig CO2 udledning.

Dette indhold er sponsoreret