Har du en Apple IPhone, eller overvejer du at købe en? Så læs med her. Hver gang du køber en ny telefon, er du nødt til at udskifte stort set alt dit udstyr og elektronik til den, fordi din nye telefon formentlig bruger en anden oplader, et andet cover og så videre. Men hvad er vigtigt, når det gælder beskyttelse af din kommende telefon? Det er især vigtigt, at du finder et godt og støttende cover til din iPhone. Derudover er et panserglas vigtigt, idet det skåner din skærm mod ridser og slid. Eventuelt bør du også anskaffe dig en power-bank, hvis du altid vil være sikker på, at din telefon har strøm.

Telefoner

Når det gælder valget af din kommende telefon, er der mange muligheder. De enkelte Apple modeller hr både forskellige farver og størrelser. For eksempel er der den helt nye og lækre IPhone 11, men der er også den lidt billigere IPhone SE.

Covers

Som sagt bør du også investere i et cover til din IPhone. På markedet finder du et hav af forskellige covers afhængigt af, hvad du kan lide, og hvilken størrelse din telefon er. Der er både covers i sort, transparent og andre farver. Hvis du synes, at din telefon har en flot bagside, kan det være en ide med et transparent cover, fordi du så stadig kan se bagsiden men også beskytter din telefon.

Panserglas

Noget af det vigtigste er et panserglas til din telefon, idet det beskytter din skærm mod revner og lignende. Det er nemlig utrolig dyrt at få skiftet en skærm, så det kan meget bedre betale sig at investere i et godt og holdbart panserglas.

Power-banks

Power-banks er naturligvis ikke en nødvendighed, men hvis du er typen, der bruger din telefon meget, eller hvis du ikke har let adgang til opladere og stikkontakter, kan en Power-bank være super smart at have med i tasken.