Vi har aldrig være mere fokus på miljøet og økologi, end der er i dag. Denne fokus kommer ikke kun fra regeringen og den politiske verden, men den private forbruger er i høj grad også bevidst om de valg de tager, når de vælger økologisk i supermarkedet. Vi lever i et samfund hvor vi som forbrugere ønsker at vide alt om de produkter vi køber, og vi ønsker at have let adgang til denne information. Men de individer som oftest er mest bevidste, om hvad de køber er forældre med små børn.

Økologiske babyting er sundest for miljø og baby

Når man får en lille ny, vil forældre gøre alt hvad der står i deres magt for at beskytte babyen, og her er økologisk babytøj et godt sted at starte. Disse økologiske babyting man kan købe inkluderer ikke kun babytøj, men man kan fx også få en økologisk sut. Når produkterne er økologiske, fungere hele produktionsprocessen efter bestemte overensstemmelser som gør, at produkterne er produceret under ordentlige forhold og ikke bliver udsat for bestemte kemikalier.

Forældre vil gerne betale ekstra for økologisk babytøj

Som med alle andre ting så koster økologisk babytøj lidt mere end konventionelt babytøj. Dette er dog ikke noget som stopper de fleste forældre, da de gerne vil give lidt ekstra for at sørge for, at de nye små går i økologisk tøj. Ifølge en undersøgelse lavet af Epinion, svare 50% af de adspurgte 280, at de gerne vil betale ekstra for økologisk babytøj, og denne procentdel vokser kun. i forhold til andre lande har økologisk tøj i starten haft svært ved at komme ind på det danske marked, dette ændres dog i takt med, at flere gerne vil betale ekstra for det økologiske og miljøvenlige tøj.