Få penge til dit projekt med fundraising

Hos projekter.nu kan du få hjælp til det hele

Hos projekter.nu arbejder de som professionel fundraiser og kan derfor rådgive og vejlede dig hele vejen fra, hvordan idéen til dit projekt skal formuleres, og til du får penge tildelt. Baseret på deres vurdering af dit projekt og økonomien i det, vælger du selv, om du blot vil bruge dem til rådgivning og sparring eller om du vil have dem til at fungere som fundraiser for dit projekt. De kan nemlig hjælpe dig med begge dele.

De har stor erfaring inden for fundraising og har skaffet over 100 millioner til forskellige projekter. Ligegyldigt, hvad de enkelte projekter har valgt, har deres medvirken altid haft afgørende betydningen for, at de har skaffet pengene. Så hvis du har brug for at skaffe penge til dit projekt, så kontakt Projekter.nu i dag – besøg Projekter.nu ved at klikke her. De indgår helst i løbende og langvarige relationer.

Du kan allerede i dag booke et uforpligtende gratis møde, hvor de kommer med en ærlig vurdering af dit projekt. De er hurtige til at sætte sig ind i dit projekt og forstår at komme med konstruktive ændringsforlag, som vil øge dine chancer for at skaffe de penge du skal bruge til dit projekt. De er 100% ærlige – det vil hermed også betyde, at de ikke er bange for at sige deres mening om dit projekt, også hvis de ikke føler, at dit projekt holder vand.

Hvis du bestiller deres overvågningstjeneste får du:

  • Overvågning – for at holde øje med støttemulighederne for dig.

  • Et indledende møde, hvor I sammen udvikler og udvælger projekter.

  • Løbende gennemgang af nye fonde og puljer.

  • Løbende orientering pr. mail eller telefon.

  • Rådgivning i forhold til vinklingen af ansøgninger.

  • Inspiration til, hvordan dine øvrige daglige aktiviteter og projekter kan tilpasses.