Vil du gerne øge kendskabet til dit brand? Så kan der være flere måde at gøre det på. Hvis I er en stor virksomhed med stor omsætning, så kan I køre tv-reklamer. Dette er noget, som kan øge kendskabet, men er også en form for markedsføring, som er rigtig dyr og meget udskældt pt. Der er flere, som mener, at man slet ikke får den ønskede effekt ud af disse reklamer længere.

Reklamegaver med logo

En anden form for markedsføring er reklamegaver med logo. Det er nemlig også noget, som kan være med til at øge kendskabet til dit brand. Det er noget, som forbrugernes øjne ser, men uden de ligger mærke til det. På den måde får man påvirket deres underbevidsthed uden at de opdager det. Du kan købe diverse reklamegaver med logo her.

Det kan eksempelvis være vand med logo, det kan også være caps, badges, paraplyer eller lignende. Disse gaver kan du give væk til nogle kunder, som så vil bruge det i deres hverdag. Du kan også sponsorere dem til et godt formål, hvor der også kommer ekstra markedsføring ud af det.

Annonce i biografen

Hvis du gerne vil være mere lokalt kendt i udvalgte byer, så kan du også vælge at køre annoncer i biografen. Du skal selvfølgelig overveje om det er en annonceringsform, som passer til den målgruppe du har. Hvis det gør, så kan det være en smart måde at annoncere på, da reklamerne i biografen kommer langt mere i fokus end reklamerne i vores egne fjernsyn.

Når der kommer reklamer i fjernsynet, så kan man typisk lige nå ud at tisse, hente en kop kaffe eller andet. Det kan også være, at der lige bliver skruet ned for lyden imens der er reklamer, så man ikke ligger mærke til dem. Alt dette sker ikke i en biograf, hvorfor denne markedsføringsform også kan være smart, hvis den blot passer til målgruppen.