Man kan bruge en garage til mange ting. Både parkeringsplads, opbevaringsrum, køleskab og festrum er typiske anledninger til brug af garagen. Denne guide vil tage afsæt i denne viden og hjælpe dig med at få den fede garage, du drømmer om.

Glemte sager? Prøv elektronik!

Garagen er et yderst oplagt sted at opbevare sine ting. Men selvom det er smart, kan man altså også miste sine ting fra tid til anden – især, hvis man ikke ved, hvordan man skal holde styr på det.

Brug elektronik til bedre opbevaring i garage / skur og mærk forskellen! Du kan med fordel bruge Dropbox, Cloud eller Evernote til at organisere dine ting. Med disse ting kan du notere dig, hvad du gemmer i garagen – hvis du for eksempel stiller en lille kasse med blade i. Med Cloud service kan hele familien notere sig, hvad de flytter rundt på, og hvad de tilføjer. Elektronik til organisering er et enormt godt eksempel på, hvordan vi udvider vores horisont hver dag.

Ny garage – nye redskaber

Hvis du netop står og skal bygge på din garage, dit hus eller noget helt tredje, er det bestemt ikke ligegyldigt at have styr på sine redskaber. En mørtelsilo bruges til at opblande cement, som er fundamentalt for ethvert byggeri. Derfor kan det være smart at have sådan ét, hvis du skal til at bygge noget fra bunden.

Udsmykning af din garage

Der er bare nogle garager, der er federe end andre – og det er der en helt særlig grund til. Fede garager har nemlig ofte mere udsmykning, der får den til at fremstå mere professionel eller dyr. Det kan være indbyggede lamper, enkelthed eller et separat rum til opbevaring. Disse ting er ikke være at skaffe, så hvis du drømmer om en flot garage, kan dette være en mulighed.