Du har endelig fundet din drømmebolig. Du har været ude at lede længe efter det perfekte hjem til dig og din familie, og du tror endelig, at du har fundet det. Det har de fleste af de ting, som du vil have, og den har en god placering i forhold til jeres familie. Det kunne måske næsten ikke blive bedre. Men pas nu på, at du ikke døser væk i drømmeverdenen. Der er nemlig nogle ting, der er gode at huske, når du skal til at købe bolig. De er vigtige at have med i overvejelserne, inden du skriver under på huset. Du kan læse med her, hvis du har brug for nogle gode råd til et nyt boligkøb.

Hav kontakt til en advokat

Sælgeren har ejendomsmægleren at spørge til råds, men hvem har du? Du har ikke rigtigt nogle, der kan vise dig på vej, og en der kan fortælle dig om din position, og hvad der er godt for dig. Men det kan en advokat. Derfor anbefales der, at du har kontakt til en advokat, når du står og skal til at købe en ny bolig. Du kan få et advokatforbehold i købsaftalen, hvilket er meget anbefalet. Det betyder, at din advokat kan trække dig ud af handlen, også selvom du allerede har skrevet under på købet, uden at du skal betale godtgørelse til sælgeren. Det er derfor godt at have en advokat boligkøb.

Opdag de skjulte regninger

Det er en god idé at se, hvor huset har sine svage sider, selvom du måske er dybt forelsket i huset. Det er sjældent sådan, at der slet ikke er noget, som du ønsker at gøre i stand ved huset, når du har købt det. Måske er det et nyt badeværelse, eller måske er det bare nogle småting rundt omkring.