Ledninger kan være super frustrerende og irriterende at se på. Især når der er mange af dem, og når de flyder rundt bag tv’et og får hele dit værelse til at blive stemplet som “rodet.” Det kan være svært at gemme kablerne, da de oftest er lange og sorte, og tenderer til at vinkles ind i hinanden, og gøre problemerne større. Det er dog endelig nok med disse problemer, da der er en opfindelse som gør så der bliver en mindre ledning som forstyrrer. Lad mig introducere dig for det trådløse HDMI stik.

Wireless HDMI

Et wireless HDMI stik, er et stik som virker på omtrent samme måde som bluetooth. Der medfølger to stik. Det ene sætter du f.x. ind i din PC eller Playstation, mens den anden sættes ind i TV’et. På den måde følger der ikke et kabel med, men to stik som skal tilsluttes til hinanden og derved virke som et helt normalt HDMI-kabel; bare uden rod og besvær. Et wireless HDMI virker normalt fra 10 – 30 meters afstand, fra transmitteren til receiveren. Dette er i fleste tilfælde et meget godt deal, da der kun i yderst sjældne tilfælde er brug for flere meter.

Derfor bør du købe et wireless HDMI-stik

Et wireless HDMI stik, kan bruges i alle tilfælde. Vil du tilslutte din computer fra soveværelset til TV’et i stuen, støder du med et wireless HDMI-stik ikke på nogle problemer undervejs.

Denne type HDMI-stik danner et særdeles mere moderne og trendy look, af rummet det befinder sig i, og det er sikkert at sige, at det er det moderne alternativ til et helt basalt HDMI-stik. Er du typen som pendler rundt en del, så rummer et wireless HDMI-stik ikke mere end to pakker tyggegummi. På den måde er den nem at transportere rundt, uden problemer.