I takt med at antallet af bilerne på vejene stiger, så stiger behovet for parkeringskontrol også. Folk parkerer hensynsløst og ulovligt konstant, og uden parkeringskontrol ville der opstå anarki på vejene.
Det er derfor af stor betydning, at der føres kontrol med parkering på ejendomme, så man sikrer, at grunden ikke bliver genstand for ulovlig parkering. Det er ikke længere et spørgsmål om hvorvidt parkeringskontrol af ejendom er en nødvendighed eller ej, men derimod hvilket parkeringsselskab, som kan dække behovet bedst muligt for grundejeren og dennes interesser.

Parkeringsservice fra Parkforce.dk

En af de mest anderkendte og mest innovative parkeringsselskaber på markedet for parkeringsservice er http://parkforce.dk/. Parkforce har igennem dets eksistens opbygget en stor kundekreds, og det er ikke uden grund.
For det første, Parkforce tilbyder en fremtidssikret løsning, og de gør brug af et af de mest innovative systemer til parkeringskontrol. Parkforce bruger den såkaldte ANPG-teknologi, som registrerer al kontrol digitalt ved hjælp af nummerplader. Med andre ord, de traditionelle gæstelicenser i papirform er erstattet med en smart digital løsning, der reducerer papirforbrug samt forebygger fejl og misforståelser.
For det andet, systemet er let tilgængeligt for grundejeren igennem en smart app, hvorigennem grundejeren kan holde øje med parkeringslicenserne og udstede nye licenser nemt og hurtigt.
Sidst men ikke mindst tilbyder Parkforce 24-timers vagtkontrol, hvilket vil sige, at din grund er sikret mod hensynsløs parkering i alle døgnets timer.
Gode råd
Der findes mange forskellige parkeringsselskaber, som specialiserer sig i parkeringskontrol, og det kan være svært at vælge det parkeringsselskab, som passer til grundens specifikke behov.
Det kan derfor være en god idé at opsætte en række krav og forventninger, før man forpligter sig til et parkeringsselskab. På den måde sikrer man, at man finder den bedste løsning muligt. Desuden kan det være en god idé at konsultere et konsulentfirma for råd og vejledning.