Sommeren er spækket med store sportsbegivenheder, især når vi som i år har et stort VM. Hvorfor ikke udnytte den store sportsinteresse i jeres marketing og fange kunderne, mens passionen er på sit højeste? Sælg fodboldmål og fodboldtøj under de store fodboldslutrunder, cykler under Tour de France og løbesko under OL.

Fodbold sælger altid

Fodboldslutrunder tiltrækker sig især meget opmærksom, som vi også så i år. Selvom Danmark kun lige kom forbi gruppespillet, fik fodboldfeberen fuld skrue her i landet. Det er en oplagt mulighed for at sælge fodboldmål til haven, som også gør sig umanerligt godt til årets varme sommer.

Og for nu at blive ved fodbolden som eksempel, så er der gode muligheder i at bruge fodbold i markedsføringen. Det er en af de allermest populære sportsgrene i vores del af verden, og især i Danmark. Vores vejr egner sig nogenlunde til at spille meget af året, og alle børn vokser op med at spille fodbold i haven. Derfor er en god fodbold og et fodboldmål en oplagt investering her i den varme sommer, og de findes i alle prisklasser.

Fodboldfeberen er endnu større i lande som Frankrig, Tyskland og England, så hvis du sælger til Europa, er der også store muligheder på disse markeder. Det handler blot om at gribe chancen og have en fleksibel kampagne, der kan tilpasses i forhold til landets avancement i slutrunden.

Fordelen ved at bruge aktuelle begivenheder i marketing

Det er en gammel nyhed, at man kan udnytte aktuelle begivenheder i sin markedsføring. Men lige netop ved sportsbegivenheder er der en endnu større fordel, fordi de tænder stærke følelser i folk, og for mange bringer de minder om barndom og ungdom frem. Det er altså nogle af de inderste drifter i mennesket, der kommer op. Sentimentalitet og en jagt på evig ungdom og lykke er grundingredienserne i både succesfuld markedsføring og en god sportsbegivenhed, så vi taler altså om et match made in heaven.