Alle som har en hjemmeside, hvor de fortæller om et budskab, kender til vigtigheden omkring, at vise hvem man er. Hvis man f.eks. skriver artikler eller blogindlæg, er det vigtigt, at læseren kan se personen igennem et billede, da det kan give større troværdighed omkring ens hjemmeside. Flere og flere fravælger hjemmesider, hvis de ikke kan få et billede af personen, som har hjemmesiden. Og dette kan specielt være farligt, hvis man gerne vil nå ud til så mange, som overhoved muligt.

Fortæl hvem du er

For at undgå at folk går væk fra din side, kan det være en god ide, hvis du har et menupunkt, hvor folk kan læse mere omkring dig og din person. Dermed kan folk også få et indblik i dine interesser, og du kan give dig selv mere troværdighed. Det er derfor altid en god ide, hvis man kort fortæller om en selv og ens interesser.

Brug et billede af dig selv

Hvis du gerne vil skabe ekstra stor troværdighed, ved dig selv, kan det være en god ide at sætte et billede op af dig selv, så folk kan se, hvem du egentlig er. I denne henseende kan det være en god ide, hvis du anskaffer dig en god barbermaskine, så du kan se ordentlig ud på din hjemmeside. Hvis man vælger at have et billede at sig selv på sin hjemmeside, kan det have stor betydning, da folk kan få en ide omkring, hvem du er, og hvilke værdier du har.

Troværdighed er nøglen

Det er vigtigt, at man viser, hvem man er, når man har en hjemmeside. Det kan være med til at øge din troværdighed ved modtageren, da de dermed kan få et billede af personen, som har hjemmesiden. Netop troværdigheden er selve nøglen, hvis man f.eks. har en hjemmeside, hvor man sælger ydelser. Derfor er det vigtigt, at man kan fremføre tekst om billede omkring en selv.